Întrebări și răspunsuri

Găsești răspunsuri la toate întrebările pentru a începe colaborarea cu noi !

Toate serviciile oferite de societatea noastră pentru a obţine despăgubire sunt GRATUITE, deoarece nu dorim să fim o povară suplimentară, deja suferiţi destul sufleteşte şi material, am ales să percepem un onorariu de succes, la sfârşit, atunci când societatea de asigurări va plăti despăgubirile, stipulat în contractul încheiat între ambele părţi. Până atunci, consultanţa noastră, reprezentarea avocaţilor noştri, a expertilor, opiniile medicilor, procurări de documente etc nu vă costa nimic. Nici măcar un leu în avans.

În caz de vătămare a integrităţii corporale sau a sănătăţii, deces poate fi acordată o despăgubire pentru suferinţa, generată de accidentul rutier a cărui victima nevinovată aţi fost.

De asemenea vă putem ajuta la obţinerea de despăgubiri pentru bunici, părinţi, fraţi / surori, soţ / soţie, copii şi nepoţi, ai victimei nevinovate decedate în urma accidentului rutier.

Societatea de Asigurare la care autovehiculul vinovat de producerea accidentului avea încheiată asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto RCA, sau Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii în cazul în care nu există asigurare sau aceasta nu era valabilă la data accidentului sau autorul accindentului rutier nu a fost identificat. Societatea noastră vă poate acorda asistenţă necesară în vederea obţinerii despăgubirilor cuvenite.

Da, cu ajutorul societăţii noastre puteţi obţine despăgubiri, dar amănuntele pot fi oferite numai în urma unei întrevederi cu reprezentanţii societăţii noastre. Vom analiza cazul dumneavoastră şi vă vom prezenta cea mai bună soluţie.

Societatea noastră are agenţi pe tot teritorul României, cât şi în străinate. Clienţi nostrii sunt pe tot cuprinsul ţării noastre şi în străinătate, dar cu obligaţia să fie cetăţeni români. Contactaţi-ne şi vom stabili de comun acord ziua, ora şi locul unde vă veţi întâlni cu un reprezentant al societăţii noastre. Gratuit

Dacă ați fost victima unui accident sau sunteți rudele victimelor, nu ezitați să ne contactați

O echipă de profesioniști este pregătită să îți ofere suport